De juiste koers naar een fittere levensstijl

Persoonlijke Coaching op Maat

Onze coaching biedt een unieke aanpak die specifiek is afgestemd op de maritieme sector. We werken samen om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken met op maat gemaakte plannen.

Voeding tracken

Als persoonlijke deelnemer geniet je van  toegang tot onze handige voedingsmodule. In deze module kun je eenvoudig je voedingsinname bijhouden en snel inzicht krijgen in eventuele tekorten, zodat je deze kunt aanvullen. Tijdens het intakegesprek wordt je caloriebehoefte berekend, waardoor je alles precies en netjes kunt bijhouden.

Community & Challenges

In de app worden regelmatig diverse challenges georganiseerd waaraan je kan deelnemen. Ook is er een community om elkaar te inspireren en motiveren. Dit kan ook ingesteld worden per vloot.

Progressie bijhouden

In de app heb je de mogelijkheid om je voortgang op een overzichtelijke manier bij te houden. Dit kan eenvoudig door alleen je gewicht in te voeren en omtrek te meten. maar voor wie een completer beeld wenst, biedt de slimme weegschaal uitkomst. Wanneer je deze gebruikt, krijg je toegang tot een breed scala aan gegevens, waaronder je vetmassa, spiermassa, en andere relevante waarden, waardoor je een diepgaand inzicht krijgt.

Starterset

Wij hebben zorgvuldig een startersset aan workoutmateriaal samengesteld. Met deze materialen kun jij aan boord een goede en effectieve workout doen, zonder al te veel gedoe.

Inhoud:

 • Workoutmat
 • Set dumbbells van 7.5 kg
 • Set dumbbells van 5 kg
 • Kettlebell van 12 kg
 • Weerstandsband
 • Suspensiontrainer (TRX)
 • Stevige workoutbox (ebis proof)
 • Bidons

voor vrouwen (uitbreiding)

Speciaal voor de vrouwen hebben we een extra set samengesteld met lichtere gewichten die je aan de basisset kunt toevoegen.

    Inhoud:

 • Set dumbbells van 2.5 kg
 • Set dumbbells van 5 kg
 • Kettlebell van 8 kg
 • Bootyband

 

Als je de startersset wilt bestellen, kan dit via onze aanmeldpagina. Vervolgens kun je contact met ons opnemen om de levering te bespreken. Je hebt de keuze om de box zelf op te halen, maar we kunnen hem ook afleveren bij jullie vaste bunkerstation, mocht dat handiger voor je zijn.

Veelgestelde Vragen

Via het kopje ‘Aanmelden’ kun je je inschrijven. Dan krijg je automatisch een e-mail waarmee je je eigen account kunt aanmaken. Daarmee kun jij inloggen in de Fit aan Boord app.

Fit aan Boord is er voor iedereen, of je nu een absolute beginner bent of een gevorderde sporter. We bieden een breed scala aan workouts aan.

Geen zorgen! We hebben een unieke starterset samengesteld met workoutmateriaal. Bovendien hebben we een uitbreiding voor vrouwen met lichtere gewichten.

Ja, de app kan worden ingesteld in veel verschillende talen. Hierdoor is het voor de hele bemanning aantrekkelijk om mee te doen.

De persoonlijke begeleiding zorgt voor een stok achter de deur. Elke week of om de twee weken (wat je zelf aangeeft) kijken we naar de activiteiten van de afgelopen week, zoals workouts en voeding. Op basis hiervan krijg je feedback en eventueel tips om weer mee aan de slag te gaan.

Translate »
Waar kan ik je mee helpen?